Adi's Blog

Cel mai genial blog

Topul celor mai idioti oameni

Posted by Adi pe Iulie 30, 2010

1. Zergul – blogger
2. DEA – blogger
3. godless1859 – blogger
4. Richard Dawkins
5. Sam Harris
6. Traian Basescu

99. Christopher Hitchens – genial, dar cu idei proaste = idiot
100. Lex – blogger amator

Astept alte nominalizari:)

18 Răspunsuri to “Topul celor mai idioti oameni”

 1. gogu said

  Eu zic ca in acest top merita toti oamenii de pe Pamant… cu exceptia lui Adi!!

 2. Lex said

  Adi esti prost fiindca tu si godless meritati ambii locul 1. Amin.

 3. Don Gheară said

  Mai e un imbecil din ăsta umanist – luminasfanta.com.

 4. @Adi
  ai nedreptatit pe unii cu clasamentul asta , eu as fi dat prin rotatie locul 1 lui godless1555 ,zearga, dea si lexu’. iar dawkins ar fi pe 100 adica cel mai putin idiot dintre toti ,ca a stiut sa ia banii la fraieri cu manelele lui (pe care nici el nu le crede).

 5. spatiu said

  Dumnezeu este subiectul universului vazut si nevazut si tot universul este obiectul cugetarii lui Dumnezeu,deci Dumnezeu gandeste lumea,iar nu faptura il gandeste pe Dumnezeu,cand face acestea nu e de mirare ca nu-L gaseste,de vreme ce-L face ceea ce nu este:obiect.

 6. Don Gheară said

  deci Dumnezeu gandeste lumea,”

  Şi pe Dumnezeu cine il gândeşte?

  Du-te bă şi te culcă.

  ” Dumnezeu este subiectul universului vazut si nevazut”…cred că am să vomit

  • Adi said

   D.G., Spatiu este poet!

  • spatiu said

   Lumea,adica Universul vazut al formelor materiale si Universul nevazut al spiritelor pure,este expresia bunatatii lui Dumnezeu,Ea a fost creata pentru ca sa se bucure de bunatatea dumnezeiasca.Fiinta ei,data in toate lucrurile care o alcatuiesc,de la prima celula vie pana la inger,e o fiinta impartasita.Viata tuturor fapturilor participa la bucuria in Dumnezeu dupa gradul de fiinta pe care il au si dupa capacitatea(talantii) cu care a fost inzestrati fiecare.Acest grad de fiinta si aceasta capacitate de participare e principiul ierarhic dupa care e constituita lumea crenaturala.Omul prin trup apartine lumii fizice,prin suflet apartine lumii spirituale,in marele cosmos,el e un microcosmos.Fiintele spirituale ale creatiei,facute dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,sunt libere,adica poseda vointa proprie.Pastrarea lor in armonia primordiala a bucuriei de viata e lasata la libera lor voie(de aceea Dumnezeu este liberul arbitrul,pentru-ca nu vrea ca mantuirea sau cunoasterea sa se faca de sila),bucuria de a trai in lumina Dumnezeiasca(„Eu sunt Calea,Lumina si Viata”-Iisus Hristos)sau cu termenul legendar Paradis(Paradis,adica cunoastere,diavolul este acela care nu vrea sa cunoastem,nu dumnezeu,asta este doar ca sa lamurim treaba cu iadul),e cu atat mai mare cu cat e un act de consimtire,in virtutea libertatii spirituale.

   • Lex said

    mananci cacat.

    Paradis? ba baiete nu exista paradis

    Cum sa fie lumea o expresie a bunatatii? tu esti tont sau naiv? Viata e o bataie de joc, Dumnezeul tau ori e sadist ori e copil psihopat.

   • Adi said

    Lex, lumea spirituala este expresia a bunatatii!
    Iar aceasta se traduce in lumea materiala prin libertatea si dragoste!
    Asta este cea mai profunda notiune a teismului: trecerea de la deism la teism se face prin necesitatea ontologica a iubirii!

 7. spatiu said

  Singura conceptie fara gresala si izbavita de relativitate o are numai Dumnezeu-Absolutul-,inceputul si finalitatea lumii.El e Singurul a Carui conceptie face din haos,cosmos.Dummnezeu ne insoteste mereu si,pe masura ce-L cunoastem viata noastra biologica si pshiologica se strabate tot mai tare de adevar si lumina constiintei.Religia face constiinta nu stiinta.In religie este sfantul,in stiinta este savantul.Religia se intemeiaza pe grauntele de credinta,grauntele de credinta este,de fapt,grauntele de comuniune in care suntem cu Dumnezeu.Dupa cum am mai spus,cred ca cea mai deformata fiinta in capul oamenilor este Dumnezeu.

  • Adi said

   Da! Intrutotul de acord sunt… ca de obicei! E insa poate mai fericit sa eviti asocierea termenului de „fiinta” cu Dumnezeu… atata vreme cat Dumnezeu este realitatea ultima (Brahman), este Cel care a inventat existenta, deci posibilitatea de a exista fiinte!

 8. zerocratu' said

  criteriile care-s? ca fiecare top serios are niste reguli.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: